thuis

Lime

Info

Welkom bij Lime

Brasserie Lime, waar bijzonder de standaard is

Brasserie Lime

Brasserie Lime is een brasserie met flair, gevestigd aan het Brielse meer. Het pand dat gebouwd is op het water en geheel uit glas bestaat geeft een ieder een mooi uitzicht op de boten en het water, u waant zich dan ook even in een totaal andere omgeving.


De eetgelegenheid kenmerkt zich door een ongedwongen sfeer in de bediening en de verrassende gerechten van de chef, die zijn gebaseerd op een Frans-mediterraanse inslag. Brasserie Lime is gevestigd in de Jachthaven Geijsman, in Oostvoorne, een locatie waarvan menigeen denkt dat deze alleen toegankelijk is voor de mensen met een boot op de jachthaven, echter niets is minder waar, een ieder is van harte welkom.

Laat de brasserie geen verborgen locatie  meer zijn voor u en kom gezellig langs en geniet van het unieke uitzicht onder het genot van een lunch, borrel of diner.

“Het menu is samengesteld uit producten die op dat moment op zijn best zijn. De gerechten worden bereid op onze (eigen) manier die kenmerkend is voor Brasserie Lime: klassiek op een moderne wijze.”.

Familiefeest of zakelijke lunch of diner?

Vraag ons naar de mogelijkheden en boek uw evenement op één van de mooiste plekjes van Oostvoorne.